RAWFIT CLUB TØJ

Nøje udvalgt tøj til udendørs træning

RAWFIT CLUB TØJ

I samarbejde med ToFit har vi fået designet vores eget klub tøj, og i første omgang tilbyder vi følgende produkter.

Du bestiller ved at skrive en mail til allan@rawfitclub.dk og betaler på mobilpay nr. 32878

Bestilling skal foregå inden d. 4/12-2023, Hvis alt går vel, vil der være levering inden jul.

Normal levering er 4 uger, men grundet juleperioden vil levering tage ekstra tid. Du vil modtage en mail når tøjet er klar til afhentning på Vestergade 83 b.

RAWFIT – T-SHIRT

T-shirt er lavet i hurtigtørrende stof, som gør t-shirten let og med stor åndbarhed.

T-shirten kommer både i en dame og herre model i størrelserne XS – 5XL.

Den viste model, er en produkttype, som kommer med V hals og uden Club i logoet på brystet

Pris: 285,-

RAWFIT – TRÆNINGS JAKKE

Jakke er lavet af Colorado stof, som er meget elastisk, og giver stor besværlighed under træning. Stoffet er åndbar med for der holder kroppen varm under træning.

Jakken er med hætte, fuld YYK lynlås, samt sidde lommer.

Jakken kommer både i en dame og herre model i størrelserne XS – 5XL.

Jakken er en produkttype, der kommer med et lille Rawfit logo på bryst og et stort på ryggen

Pris: 675,-

RAWFIT – REGN JAKKE

TEMPESTA regnjakke er elastisk og har en god pasform til træning. Det meget lette 3-lags stof med VIND- og VANDAFVISENDE membran er designet til at give hurtig isolering mod vejr og vind.

Jakken har tre lynlåslommer, to i siden og en ved brystet.

Regnjakken kommer både i en dame og herre model i størrelserne XS – 5XL.

Jakken er en produkttype, der kommer med lille Rawfit logo på brystet og et stort på ryggen, i den rigtig farve.

Pris: 875,-

RAWFIT – UNISEX RELAXED HOODIE SWEATSHIRT

85% COTTON – ORGANIC RING SPUN COMBED, 15% POLYESTER – RECYCLED

Hoodie kommer både i  en dame og herre model i størrelserne XS – 3XL.

Pris: 575,-

RAWFIT – CREATOR VINTAGE T-SHIRT

100% COTTON – ORGANIC RING SPUN COMBED

T-shirt kommer både i en dame og herre model i størrelserne XS – 3XL.

Pris: 195,-

MERCURY LANGÆRMET SVEDTRØJE

Langærmet undertøj i Carbon InfraRED stof, let og meget behageligt takket være dets elasticitet, der ikke begrænser bevægelserne.

STOFTYPER

75% polypropylen
15% polyamid
5% Elastan
5% kulstof

Unisex fås i størrelserne XS/M – L/XL.

Pris: 375,-

VENUS KORTÆRMET SVEDETRØJE

Kortærmet undertøj i Carbon InfraRED stof, let og meget behageligt takket være dets elasticitet, der ikke begrænser bevægelserne.

STOFTYPER

75% polypropylen
15% polyamid
5% Elastan
5% kulstof

Unisex kommer i størrelserne XS/M – L/XL.

.

Pris: 295,-

Mere end bare outdoor…

Tilbage i 2012 var Rawfit et navn på et koncept, men senere og ret hurtigt blev det noget man gik til. “Jeg går til Rawfit” sagde folk, hvilket de den dag i dag, stadig siger. Rawfit var i 2012 inspireret af tidens trend: funktionel træning. Mest fordi jeg elskede tanken om at kunne træne hvor som helst og når som helst. Særligt efter sidstfødte datter i 2009 – hvor tiden til egen træning blev mindre end før. Glæden ved netop altid at have redskabet på sig – nemlig egen krop – er stadig én af de vigtigste grundsten i Rawfit Club. I øvrigt er det også her, man møder sin egen fysiske formåen.

Lige i rumpen af funktionel træning kom Crossfit som også havde det meget tiltalende element at mange niveauer kunne træne sammen på samme tid. Det styrkede fællesskabet og gik rent ind i mit pædagoghjerte. Træningen hos Rawfit i dag er dannet af 3 ting: funktionel træning, træning på mange niveauer på samme tid samt leg. Derudover blev disse elementer fordelt på 2 typer timer- nemlig Rawfit MIND og Rawfit STRONG. MIND der har elementerne styrketræning, bevægelighed og åndedræt og STRONG der har elementerne cardio og styrketræning.
Tilmeld dig RawFitClub

Det siger vores kunder

Pia Bolander
Pia Bolander
16. Februar, 2022
Jeg har trænet Rawfit i 7 år og vil fortsætte så længe jeg kan sætte den ene fod foran den anden! At træne i det fri med de forskellige trænere, som altid har sammensat forskellige programmer, er som at slå to 6'ere: vi rykker stærkt frem. Skiftende årstider og temperaturer gør bare sammenholdet med os deltagere sjovere - ja, vi griner også meget. Alt i alt gør denne form for træning mig positiv og glad - uanset om det er holdene kl.6:30 eller kl.17.
Anne Marie Rask Svenningsen
Anne Marie Rask Svenningsen
12. Februar, 2022
RawFit giver mig en fantastisk god træning. Altid. Fysisk og mentalt og socialt. Med dygtige trænere - og super søde træningsmakkere. At vi træner ude i vores smukke natur, hele året, er altafgørende for træningsoplevelsen. Og du kan træne alle ugens dage, når det passer ind i din hverdag; morgen, formiddag, eftermiddag eller om aftenen. I al slags vejr, året rundt. Kom og vær med til RawFit
Luise Amstrup
Luise Amstrup
22. December, 2021
Den skønneste udendørs træning med professionelle trænere. Meget afvekslende og lærerigt og udfordrende. Kan kun anbefale Rawfit - der følger skønne mennesker, gode grin, team-øvelser, styrke- og balanceøvelser og hvis du er frisk hopper du i søen med de fleste af os bagefter. Et unikt fællesskab.
Trine Lyder
Trine Lyder
13. November, 2021
Jeg har været medlem og gået til Rawfit siden april 2014. Det er det bedste jeg har gjort for mig selv, jeg får trænet hele kroppen igennem, får pulsen op og masser af frisk luft, og der er altid højt humør på holdene. Alle trænere er dygtige og kompetente. Efter træning er jeg altid en tur i søen og hygger med kaffe og te på broen. Det er den bedste start på dagen på mine fridage, og jeg er til træning året rundt uanset vejret. Tak til Camilla for at have opfundet Rawfit 🙏
Lone Rosen
Lone Rosen
13. November, 2021
Rawfit-træning er uundværlig! Jeg begyndte at træne hos Rawfit Concept i sommeren 2020. Det er skøn og effektiv træning, hvor vi nyder vores smukke natur året rundt. Alle trænere, jeg har mødt, har været dygtige, søde og uhøjtidelige, og der er en rigtig god stemning på holdene.
Anne Visholm
Anne Visholm
13. November, 2021
Startede på barselshold hos Camilla og co for 6 år siden og hænger ved. Det er fantastisk at træne i naturen året rundt. De forskellige trænere har forskellig tilgang og giver en fantastisk allround træning. Stemningen og humøret er i top og det samme er sammenholdet på tværs af alder, køn, højde og drøjde 🔝
Gitte Nørskov
Gitte Nørskov
13. November, 2021
Skøn træning. Alsidighed, plads til den enkelte, fællesskab, frisk luft og dygtige trænere Træning jeg ikke kan undvære
Åse H. Hjorth
Åse H. Hjorth
12. Oktober, 2021
Et fantastisk træningskoncept👍🏻 Meget dygtige, engagerede og kompetente undervisere👌🏻 Yderst fleksibelt, da der er mange træningstider at vælge imellem. Altid varierede og nye spændende programmer. Man kan træne på sit eget niveau og altid blive udfordret💪🏻 Godt humør, fælleskab og sved på panden🤗 Jeg er faldet pladask for Rawfit Concept, Silkeborg ❣️
Mette Pedersen
Mette Pedersen
11. Oktober, 2021
Effektiv og sjov træning i Silkeborgs smukke og skønne natur, det gør godt for sjælen. Man går altid glad hjem fra træning når man træner ved Camilla og resten af Rawfit Concept holdet. Forskellige holdtyper og kompetente trænere sørger for at det aldrig bliver kedeligt og ensformigt og frisk luft i lungerne er et ekstra plus.
Rawfit club logo
Kontakt os
Vestergade 83B, 8600 Silkeborg
CVR: 33270097
Cookie- og privatlivspolitik
envelopephone-handsetcrossmenu