LIVSSTILS BOOTCAMP

Få hjælp til et varigt vægttab gennem trænings og vane-ændringer

Livsstils bootcamp kun for kvinder

ER DU TRÆT AF?:
- År efter år, måned efter måned, mandag efter mandag at skulle starte forfra med din "livstilssændring"? 
- Lister med tilladte og forbudte fødevarer?
- At føle dig energiforladt og mangle overskud?
- At træning skal føles som en sur pligt og sofaen tager over?
- Følelsen af at fejle igen og igen og blive overfaldet af din dårlige samvittighed?

DU ER IKKE ALENE!
BRYD SLANKEKURS VANERNE EN GANG FOR ALLE! 
OG OPNÅ DIT ØNSKEDE VÆGTTAB

Det skal ikke være svært, men gerne opleves nemt - at etablerer en ny træningsvane. Mange oplever ofte det modsatte. Det kan være svært at hive sig op og skabe nye vedvarende vaner alene, men hvad så?

Denne bootcamp kan være din start til at give dig selv mere opmærksomhed. En opmærksomhed der kommer fra et ønske i DIG, om at ændre på noget.

Et forløb for dig, der ønsker et varigt vægttab.

Vi arbejder med sammenspillet mellem vaner, kost og træning.

Vi giver dig, de redskaber, du har brug for, for at opnå et varigt vægttab.

Forløbet bliver skræddersyet efter dine udfordringer, behov og ønsker.

Igennem hele forløbet vil du være i tæt kontakt og blive trænet af Louise Geaton. Louise er uddannet vane- og overspisningscoach, personlig træner og kostvejleder. Og har prøvet det hele på egen krop, igennem et vægttab på 35 kg. Hun har dermed både fagligt og personlig erfaring med at hjælpe dig hen imod dine mål.

Forløbet ligger med en fast mødedag hver onsdag kl. 19.00.21.00. Vi træner 55 minutter, hvorefter vi arbejder i gruppen med vores kost og vaneændringer igennem vane- og overspisnings coaching.

Inden opstart vil der være ca. 45 minutters individuel online samtale (videoopkald eller telefon). Her vil Louise snakke med dig, om dine udfordringer, vægthistorik og mål. Hun vil derigennem guide dig til hvordan du får mest muligt ud af forløbet.

Forløbet strækker sig over 8 uger. Med 8 faste mødegange om onsdagen. Udover det faste vægttabs hold, får du også fri træning i Rawfit Club outdoor og studio.

Første gang vi mødes vil der være mulighed for en individuel vejning på vores tanita in-body vægt, som måler fedt % og muskelmasse. Der vil være opfølgning på vægten halvvejs og til slut i forløbet.

Fælleskabet er vigtigt, særligt når vi taler om vægttab, er det flere gange bevist at det at dele med andre, og blive støttet giver større chance for vedvarende resultater. Du vil få adgang til en lukket facebook gruppe, hvor du og de andre deltagere kan skrive og sparer med hinanden. Under hele forløbet vil Louise være aktiv i facebook gruppen, hvor du kan stille hende spørgsmål og få daglig motivation.

På denne bootcamp får du gennem en ny træningsrutine mulighed for at skabe en vane der forbedrer din styrke, øger din energi og bidrager til et sundt vægttab.

Vores faste trænings dag har sit hovedfokus på styrketræning med kettlebells, vægtstænger, håndvægte og slynger. Styrketræning under et vægttab kan bidrage til at holde på muskelmassen, så du taber fedt fra kroppen i stedet for muskler. En større muskelmasse giver tilmed også en større forbrænding, hvilket vi naturligvis gerne vil have i vægttabsøjemed. 


Tid og sted:

I april 2024 afsluttede et hold kvinder deres forløb hos os, med nye gode vaner og en værktøjskasse med værktøjer til at arbejde videre med livsstilen efter forløbet.

Ønsker du også at ændre livsstil og arbejde med dine vaner?
Vi planlægger et forløb mere i sommeren 2024. Skriv til os, hvis du vil kontaktes når forløbet bliver aktivt. 

jeg vil gerne høre mere


Rawfit Club

Vi har siden 2012 hjulpet kvinder og mænd med at genfinde en sund form igennem funktionel træning.

Rawfit Club holder til i Silkeborg.

DIN TRÆNER
Louise Geaton

Vane- og overspisningscoach, personlig træner og kostvejleder. 

Faglig og personlig erfaring

Stor passion for at hjælpe andre med at finde 
glæde ved bevægelse og 
arbejde med det psykologiske aspekt i spisevaner. 

"Vægttab skal ikke være surt og fyldt med dårlig samvittighed, nye slankekurer og urealistiske mål. Jeg brænder for at hjælpe andre kvinder med at opnå vægttab igennem vaneændringer, på en selvkærlig måde. Jeg har selv brugt styrketræningen som et vigtigt element i mit eget vægttab. Det er bare ufedt at tabe vægt, og finde ud af det er muskler og ikke fedt man har tabt, det kan styrketræningen heldigvis hjælpe med."

Tilmeld dig forløbet

Se hvor vi træner

Almind Sø
Studio
Søsportens Hus
Lunden
Trail center

Er du i tvivl om dette forløb er noget for dig? Skriv til os og få en gratis afklarende samtale med Louise inden du melder dig til.

Skriv til os her

Mere end bare outdoor…

Tilbage i 2012 var Rawfit et navn på et koncept, men senere og ret hurtigt blev det noget man gik til. “Jeg går til Rawfit” sagde folk, hvilket de den dag i dag, stadig siger. Rawfit var i 2012 inspireret af tidens trend: funktionel træning. Mest fordi jeg elskede tanken om at kunne træne hvor som helst og når som helst. Særligt efter sidstfødte datter i 2009 – hvor tiden til egen træning blev mindre end før. Glæden ved netop altid at have redskabet på sig – nemlig egen krop – er stadig én af de vigtigste grundsten i Rawfit Club. I øvrigt er det også her, man møder sin egen fysiske formåen.

Lige i rumpen af funktionel træning kom Crossfit som også havde det meget tiltalende element at mange niveauer kunne træne sammen på samme tid. Det styrkede fællesskabet og gik rent ind i mit pædagoghjerte. Træningen hos Rawfit i dag er dannet af 3 ting: funktionel træning, træning på mange niveauer på samme tid samt leg. Derudover blev disse elementer fordelt på 2 typer timer- nemlig Rawfit MIND og Rawfit STRONG ( link til timerne her ) MIND der har elementerne styrketræning, bevægelighed og åndedræt og STRONG der har elementerne cardio og styrketræning.
Tilmeld dig RawFitClub

Det siger vores kunder

Pia Bolander
Pia Bolander
16. Februar, 2022
Jeg har trænet Rawfit i 7 år og vil fortsætte så længe jeg kan sætte den ene fod foran den anden! At træne i det fri med de forskellige trænere, som altid har sammensat forskellige programmer, er som at slå to 6'ere: vi rykker stærkt frem. Skiftende årstider og temperaturer gør bare sammenholdet med os deltagere sjovere - ja, vi griner også meget. Alt i alt gør denne form for træning mig positiv og glad - uanset om det er holdene kl.6:30 eller kl.17.
Anne Marie Rask Svenningsen
Anne Marie Rask Svenningsen
12. Februar, 2022
RawFit giver mig en fantastisk god træning. Altid. Fysisk og mentalt og socialt. Med dygtige trænere - og super søde træningsmakkere. At vi træner ude i vores smukke natur, hele året, er altafgørende for træningsoplevelsen. Og du kan træne alle ugens dage, når det passer ind i din hverdag; morgen, formiddag, eftermiddag eller om aftenen. I al slags vejr, året rundt. Kom og vær med til RawFit
Luise Amstrup
Luise Amstrup
22. December, 2021
Den skønneste udendørs træning med professionelle trænere. Meget afvekslende og lærerigt og udfordrende. Kan kun anbefale Rawfit - der følger skønne mennesker, gode grin, team-øvelser, styrke- og balanceøvelser og hvis du er frisk hopper du i søen med de fleste af os bagefter. Et unikt fællesskab.
Trine Lyder
Trine Lyder
13. November, 2021
Jeg har været medlem og gået til Rawfit siden april 2014. Det er det bedste jeg har gjort for mig selv, jeg får trænet hele kroppen igennem, får pulsen op og masser af frisk luft, og der er altid højt humør på holdene. Alle trænere er dygtige og kompetente. Efter træning er jeg altid en tur i søen og hygger med kaffe og te på broen. Det er den bedste start på dagen på mine fridage, og jeg er til træning året rundt uanset vejret. Tak til Camilla for at have opfundet Rawfit 🙏
Lone Rosen
Lone Rosen
13. November, 2021
Rawfit-træning er uundværlig! Jeg begyndte at træne hos Rawfit Concept i sommeren 2020. Det er skøn og effektiv træning, hvor vi nyder vores smukke natur året rundt. Alle trænere, jeg har mødt, har været dygtige, søde og uhøjtidelige, og der er en rigtig god stemning på holdene.
Anne Visholm
Anne Visholm
13. November, 2021
Startede på barselshold hos Camilla og co for 6 år siden og hænger ved. Det er fantastisk at træne i naturen året rundt. De forskellige trænere har forskellig tilgang og giver en fantastisk allround træning. Stemningen og humøret er i top og det samme er sammenholdet på tværs af alder, køn, højde og drøjde 🔝
Gitte Nørskov
Gitte Nørskov
13. November, 2021
Skøn træning. Alsidighed, plads til den enkelte, fællesskab, frisk luft og dygtige trænere Træning jeg ikke kan undvære
Åse H. Hjorth
Åse H. Hjorth
12. Oktober, 2021
Et fantastisk træningskoncept👍🏻 Meget dygtige, engagerede og kompetente undervisere👌🏻 Yderst fleksibelt, da der er mange træningstider at vælge imellem. Altid varierede og nye spændende programmer. Man kan træne på sit eget niveau og altid blive udfordret💪🏻 Godt humør, fælleskab og sved på panden🤗 Jeg er faldet pladask for Rawfit Concept, Silkeborg ❣️
Mette Pedersen
Mette Pedersen
11. Oktober, 2021
Effektiv og sjov træning i Silkeborgs smukke og skønne natur, det gør godt for sjælen. Man går altid glad hjem fra træning når man træner ved Camilla og resten af Rawfit Concept holdet. Forskellige holdtyper og kompetente trænere sørger for at det aldrig bliver kedeligt og ensformigt og frisk luft i lungerne er et ekstra plus.
Rawfit club logo
Kontakt os
Vestergade 83B, 8600 Silkeborg
CVR: 33270097
Cookie- og privatlivspolitik
envelopephone-handsetcross