BOOTCAMPS & FORLØB

ER DU KLAR TIL ET TRÆNINGS BOOST?

BOOTCAMPS & FORLØB

Vi afholder løbende forskellige bootcamps og forløb, med flere forskellige mål for øje.

F.eks kan du som nybagt mor, deltage i vores barselstræning på bootcampen RAWFIT MOM.
Hvis du ønsker et vægttab eller at arbejde med dine vaner så er vores livsstilsforløb noget for dig. Eller er du helt ny i træning og gerne vil have en tryg opstart med fokus på de mest optimale teknikker, så skal du melde dig til vores Rawfit STARTUP. 

SE HERUNDER HVILKE BOOTCAMP DU KAN TILMELDE DIG LIGENU: 


Rawfit STARTUP

Vil du gerne i gang med træning? 

Men ved du ikke helt hvordan du kommer igang, så er Rawfit STARTUP noget for dig! 

Rawfit STARTUP er til dig der ønsker et tryg opstart med træning.

Træningen vil blive tilpasset dit udgangspunkt, og I træningen vil der være fokus på hvordan du kan bruge den rette teknik optimalt i din træning.

Du vil blive godt klædt på til at træne videre.

Se mere her:

Rawfit STARTUP

 

RAWFIT MOM

Prøv vores populære Rawfit MOM outdoor bootcamp. For alle mødre der ønsker at være en stærk mor. 
Læs mere og book her: 

Rawfit MOM

 

LIVSSTILSFORLØB

Er du træt af gentagende slankekure? Trænger du til en ny start hvor vægttab ikke betyder sult og forbud af forskellige fødevarer, samtidig med du får træning som bliver drevet af lyst i stedet for straf? 

Så er vores livsstilsforløb noget for dig.
Se mere her:

Livsstilsforløbet

 

SOMMER- 
STYRKEBOOTCAMP

Vil du med ud og nyde sommeren i Silkeborgs smukke natur? Imens du træner dig stærk og frisk?

Oplev sommeren, og glæderne ved at være udenfor og træne din krop, sammen med andre.

Tilmeld dig nu og oplev en aktiv og stærk sommer sammen med os.

Se mere her:

SOMMER BOOTCAMP

 

KEEP IT SIMPLE - KEEP IT RAW.

Det siger vores kunder

Pia Bolander
Pia Bolander
16. Februar, 2022
Jeg har trænet Rawfit i 7 år og vil fortsætte så længe jeg kan sætte den ene fod foran den anden! At træne i det fri med de forskellige trænere, som altid har sammensat forskellige programmer, er som at slå to 6'ere: vi rykker stærkt frem. Skiftende årstider og temperaturer gør bare sammenholdet med os deltagere sjovere - ja, vi griner også meget. Alt i alt gør denne form for træning mig positiv og glad - uanset om det er holdene kl.6:30 eller kl.17.
Anne Marie Rask Svenningsen
Anne Marie Rask Svenningsen
12. Februar, 2022
RawFit giver mig en fantastisk god træning. Altid. Fysisk og mentalt og socialt. Med dygtige trænere - og super søde træningsmakkere. At vi træner ude i vores smukke natur, hele året, er altafgørende for træningsoplevelsen. Og du kan træne alle ugens dage, når det passer ind i din hverdag; morgen, formiddag, eftermiddag eller om aftenen. I al slags vejr, året rundt. Kom og vær med til RawFit
Luise Amstrup
Luise Amstrup
22. December, 2021
Den skønneste udendørs træning med professionelle trænere. Meget afvekslende og lærerigt og udfordrende. Kan kun anbefale Rawfit - der følger skønne mennesker, gode grin, team-øvelser, styrke- og balanceøvelser og hvis du er frisk hopper du i søen med de fleste af os bagefter. Et unikt fællesskab.
Trine Lyder
Trine Lyder
13. November, 2021
Jeg har været medlem og gået til Rawfit siden april 2014. Det er det bedste jeg har gjort for mig selv, jeg får trænet hele kroppen igennem, får pulsen op og masser af frisk luft, og der er altid højt humør på holdene. Alle trænere er dygtige og kompetente. Efter træning er jeg altid en tur i søen og hygger med kaffe og te på broen. Det er den bedste start på dagen på mine fridage, og jeg er til træning året rundt uanset vejret. Tak til Camilla for at have opfundet Rawfit 🙏
Lone Rosen
Lone Rosen
13. November, 2021
Rawfit-træning er uundværlig! Jeg begyndte at træne hos Rawfit Concept i sommeren 2020. Det er skøn og effektiv træning, hvor vi nyder vores smukke natur året rundt. Alle trænere, jeg har mødt, har været dygtige, søde og uhøjtidelige, og der er en rigtig god stemning på holdene.
Anne Visholm
Anne Visholm
13. November, 2021
Startede på barselshold hos Camilla og co for 6 år siden og hænger ved. Det er fantastisk at træne i naturen året rundt. De forskellige trænere har forskellig tilgang og giver en fantastisk allround træning. Stemningen og humøret er i top og det samme er sammenholdet på tværs af alder, køn, højde og drøjde 🔝
Gitte Nørskov
Gitte Nørskov
13. November, 2021
Skøn træning. Alsidighed, plads til den enkelte, fællesskab, frisk luft og dygtige trænere Træning jeg ikke kan undvære
Åse H. Hjorth
Åse H. Hjorth
12. Oktober, 2021
Et fantastisk træningskoncept👍🏻 Meget dygtige, engagerede og kompetente undervisere👌🏻 Yderst fleksibelt, da der er mange træningstider at vælge imellem. Altid varierede og nye spændende programmer. Man kan træne på sit eget niveau og altid blive udfordret💪🏻 Godt humør, fælleskab og sved på panden🤗 Jeg er faldet pladask for Rawfit Concept, Silkeborg ❣️
Mette Pedersen
Mette Pedersen
11. Oktober, 2021
Effektiv og sjov træning i Silkeborgs smukke og skønne natur, det gør godt for sjælen. Man går altid glad hjem fra træning når man træner ved Camilla og resten af Rawfit Concept holdet. Forskellige holdtyper og kompetente trænere sørger for at det aldrig bliver kedeligt og ensformigt og frisk luft i lungerne er et ekstra plus.

Rawfit Club

Vi har siden 2012 hjulpet kvinder og mænd med at genfinde en sund form igennem funktionel træning.

Rawfit Club holder til i Silkeborg.

Se hvor vi træner

Almind Sø
Studio
Søsportens Hus
Lunden
Trail center
Rawfit club logo
Kontakt os
Vestergade 83B, 8600 Silkeborg
CVR: 33270097
Cookie- og privatlivspolitik
envelopephone-handsetcross