Rawfit Club Studio

I vores studio får du personlig træning på små hold af max 12 personer.

Træn i Silkeborg - RAWFIT CLUB STUDIO - Året rundt

Rawfit Club studio, et lille hyggeligt indendørs studie i hjertet af Silkeborg, hvor vi udbyder holdtræning på små hold. Både yoga, barselstræning og styrketræningshold for mænd og kvinder. De små hold, gør at vi kan tilbyde en professionel og personlig træning, som er skræddersyet til dig, dit niveau og dine mål. 
Du bliver trænet af de bedste trænere, som har øje for dit udgangspunkt. Du kan træne både styrke, kondition og smidighed gennem holdtimerne: WOMAN, FARVEL DUNK og YOGA, som du kan tilgå via dit månedsabonnement eller klippekort.

Book en prøvetime, helt gratis. 

Med et Rawfit Club Studio abonnement kan du træne frit på WOMAN, FARVEL DUNK YOGA OG HERRESTÆRK-YOGA.
Læs mere om de forskellige hold eller tilmeld dig en prøve time allerede nu.

BOOK PRØVETIME

Farvel DUNK

Et herre stærkt fællesskab! Holdtræning for mænd.
Farvel DUNK

Woman

Træn dig stærk med personlig træning!
Woman

Studio MOM

Genvind overskud og styrke med din baby og andre mødre.

Studio MOM

HERRE YOGA

Træn dig stærk og smidig!
Herrestærk YOGA

Yoga Studio

Få styrke, balance og smidighed

Yoga Studio

RawFit Studio

I RawFit Studio kan du både komme og træne med på vores Yoga hold samt få personlige træningsforløb på små hold.

Personlig træning på hold er en effektiv og sjov måde at opnå dine træningsmål på. Dette træningskoncept kombinerer de fordele, du får ved personlig træning med det sociale og motiverende element ved at træne i en gruppe. En af de største fordele ved personlig træning på hold er, at det er mere omkostningseffektivt end individuel træning, og samtidigt ligeså effektivt og mange gange sjovere.

Holdtræning giver dig mulighed for at træne sammen med ligesindede, som deler dine mål og motivation. Dette skaber et stærkt fællesskab og øger din motivation til at møde op og træne regelmæssigt.  Træningen tilpasses til den enkeltes niveau, hvilket gør det muligt for både begyndere og erfarne træningsentusiaster at deltage.

Personlig træning på hold er en ideel mulighed for dig, der søger en skræddersyet træningsoplevelse uden den fulde omkostning ved individuel personlig træning. Det kombinerer det bedste fra begge verdener – professionel vejledning og fællesskabets støtte.

Her er nogle grunde til at vælge personlig træning på hold:

  • Motivation: Gruppeomgivelserne og den sociale interaktion holder dig motiveret og ansvarlig for at opnå dine mål.
  • Variation: Du kan deltage i forskellige træningsklasser og eksperimentere med forskellige træningsformer.
  • Sikkerhed: En certificeret træner sikrer, at du udfører øvelser korrekt og undgår skader.
  • Økonomisk overkommelighed: Prisen er ofte mere overkommelig end individuel træning.
  • Fællesskab: Du bliver en del af et stærkt fællesskab af ligesindede, der deler dine fitnessmål.
BLIV STUDIO MEDLEM

Rawfit Club

Vi har siden 2012 hjulpet kvinder og mænd med at genfinde en sund form igennem funktionel træning.

Rawfit Club holder til i Silkeborg.

Se hvor vi træner

Almind Sø
Studio
Søsportens Hus
Lunden
Trail center

Det siger vores kunder

Pia Bolander
Pia Bolander
16. Februar, 2022
Jeg har trænet Rawfit i 7 år og vil fortsætte så længe jeg kan sætte den ene fod foran den anden! At træne i det fri med de forskellige trænere, som altid har sammensat forskellige programmer, er som at slå to 6'ere: vi rykker stærkt frem. Skiftende årstider og temperaturer gør bare sammenholdet med os deltagere sjovere - ja, vi griner også meget. Alt i alt gør denne form for træning mig positiv og glad - uanset om det er holdene kl.6:30 eller kl.17.
Anne Marie Rask Svenningsen
Anne Marie Rask Svenningsen
12. Februar, 2022
RawFit giver mig en fantastisk god træning. Altid. Fysisk og mentalt og socialt. Med dygtige trænere - og super søde træningsmakkere. At vi træner ude i vores smukke natur, hele året, er altafgørende for træningsoplevelsen. Og du kan træne alle ugens dage, når det passer ind i din hverdag; morgen, formiddag, eftermiddag eller om aftenen. I al slags vejr, året rundt. Kom og vær med til RawFit
Luise Amstrup
Luise Amstrup
22. December, 2021
Den skønneste udendørs træning med professionelle trænere. Meget afvekslende og lærerigt og udfordrende. Kan kun anbefale Rawfit - der følger skønne mennesker, gode grin, team-øvelser, styrke- og balanceøvelser og hvis du er frisk hopper du i søen med de fleste af os bagefter. Et unikt fællesskab.
Trine Lyder
Trine Lyder
13. November, 2021
Jeg har været medlem og gået til Rawfit siden april 2014. Det er det bedste jeg har gjort for mig selv, jeg får trænet hele kroppen igennem, får pulsen op og masser af frisk luft, og der er altid højt humør på holdene. Alle trænere er dygtige og kompetente. Efter træning er jeg altid en tur i søen og hygger med kaffe og te på broen. Det er den bedste start på dagen på mine fridage, og jeg er til træning året rundt uanset vejret. Tak til Camilla for at have opfundet Rawfit 🙏
Lone Rosen
Lone Rosen
13. November, 2021
Rawfit-træning er uundværlig! Jeg begyndte at træne hos Rawfit Concept i sommeren 2020. Det er skøn og effektiv træning, hvor vi nyder vores smukke natur året rundt. Alle trænere, jeg har mødt, har været dygtige, søde og uhøjtidelige, og der er en rigtig god stemning på holdene.
Anne Visholm
Anne Visholm
13. November, 2021
Startede på barselshold hos Camilla og co for 6 år siden og hænger ved. Det er fantastisk at træne i naturen året rundt. De forskellige trænere har forskellig tilgang og giver en fantastisk allround træning. Stemningen og humøret er i top og det samme er sammenholdet på tværs af alder, køn, højde og drøjde 🔝
Gitte Nørskov
Gitte Nørskov
13. November, 2021
Skøn træning. Alsidighed, plads til den enkelte, fællesskab, frisk luft og dygtige trænere Træning jeg ikke kan undvære
Åse H. Hjorth
Åse H. Hjorth
12. Oktober, 2021
Et fantastisk træningskoncept👍🏻 Meget dygtige, engagerede og kompetente undervisere👌🏻 Yderst fleksibelt, da der er mange træningstider at vælge imellem. Altid varierede og nye spændende programmer. Man kan træne på sit eget niveau og altid blive udfordret💪🏻 Godt humør, fælleskab og sved på panden🤗 Jeg er faldet pladask for Rawfit Concept, Silkeborg ❣️
Mette Pedersen
Mette Pedersen
11. Oktober, 2021
Effektiv og sjov træning i Silkeborgs smukke og skønne natur, det gør godt for sjælen. Man går altid glad hjem fra træning når man træner ved Camilla og resten af Rawfit Concept holdet. Forskellige holdtyper og kompetente trænere sørger for at det aldrig bliver kedeligt og ensformigt og frisk luft i lungerne er et ekstra plus.
Rawfit club logo
Kontakt os
Vestergade 83B, 8600 Silkeborg
CVR: 33270097
Cookie- og privatlivspolitik
envelopephone-handsetcross