Rawfit SENIOR

Få et stærkt seniorliv, med kræfter til hverdagens gøremål. 

RAWFIT SENIOR - Styrke, funktionalitet og fællesskab.

Rawfit SENIOR er et hold skabt til seniorer der ønsker et stærkt og funktionelt seniorliv med kræfter til hverdagens gøremål. Holdet er til dig, som ønsker et seniorliv med mentale og fysiske kræfter til børnebørn, gåture, oplevelser og hverdagens gøremål så som rengøring og havearbejde. 


Det er aldrig for sent at starte med at træne og forbedre eller opretholde et fysisk aktivt liv.

Rawfit Senior er for dig, som måske står udenfor arbejdsmarkedet og som ønsker en stærk fysik, et sundt kredsløb samt et mentalt overskud.

Vi har fokus på hele kroppen med et varieret udvalg af øvelser, hvor ALLE kan være med. Vi tilpasser altid øvelserne til den enkelte deltager, så vi i fællesskab opnår forbedringer til dagligdagens udfordringer.

Rawfit Senior foregår altid ude i vores skønne natur i et hyggeligt og uformelt socialt fællesskab. Efter hver træning er der mulighed for badning og sauna samt fælles hygge på broen, som ofte indebærer kaffe og hjemmebag.

Book en prøvetime, helt gratis. 

Ønsker du at blive en del af Rawfit Club, så tilmeld dig allerede nu. Du kan vælge imellem månedsmedlemskab, årskort og klippekort. 
Læs mere om de forskellige hold og priser eller tilmeld dig en prøve time allerede nu.

Træning året rundt i Silkeborg - med dygtige trænere

Vi træner altid udenfor, året rundt uanset vejr og vind i Silkeborgs skønne natur.


Rawfit Outdoor er fitness træning, som er på holdbasis og ledes hver gang af en af vores dygtige trænere og tager altid udgangspunkt i det enkelte medlems fysiske niveau og skaleres så alle køn, aldre og fysiske formåen kan deltage. Vi brænder alle for at du går fra timen med sved på panden og smil på læben.

Rawfit Outdoor træning har flere forskellige koncepttimer og er en blanding af styrke og konditions træning. Når du har et Rawfit abonnement kan du bruge det på SENIOR holdet, men også vores andre hold. Forsøg dig med forskellige hold, og se hvad der passer til dig. 

Rawfit MIND er bygget op omkring øvelser der har til hensigt at afstresse krop og sind. Holdet indeholder ingen former for løb og hop, men du vil få styrket hele kroppen gennem øvelser med både vægte og egen kropsvægt.

Vil du helt ned i gear med yoga, kan du melde dig på Rawfit YOGA, som tilbydes fra midt april til slut september og foregår ved blandt andet Søsportens Hus på Sølystvej i Silkeborg og 

Er du mere til puls og fart over feltet, skal du prøve Rawfit STRONG. På Rawfit STRONG, vil du få mulighed for at give den fuld gas på styrketræning og konditionstræning. 

Læs meget mere om de forskellige træningshold ved at klikke ind på dem herunder: 

OUTDOOR TRÆNING FOR ALLE

Strong

Udendørs styrketræning  der rykker dig effektivt
Besøg STRONG

MIND

Afstressende træning i SIlkeborgs smukke natur
Besøg MIND

HERREHOLDET

FARVEL DUNK. Træning kun for mænd.
Besøg FARVEL DUNK

YOGA

Udendørs naturyoga i Silkeborg 
Besøg YOGA

SENIOR

Træning for seniore i Silkeborg
Besøg SENIOR


HAR DU BRUG FOR ET EKSTRA BOOST?
VI HAR LØBENDE BOOTCAMPS TIL EN HVER SMAG

SE BOOTCAMPS

PRISER

Ønsker du at blive en del af Rawfit Club, så tilmeld dig allerede nu. 
Du kan vælge imellem månedsmedlemskab, årskort og klippekort.
 

KEEP IT SIMPLE - KEEP IT RAW.

Det siger vores kunder

Pia Bolander
Pia Bolander
16. Februar, 2022
Jeg har trænet Rawfit i 7 år og vil fortsætte så længe jeg kan sætte den ene fod foran den anden! At træne i det fri med de forskellige trænere, som altid har sammensat forskellige programmer, er som at slå to 6'ere: vi rykker stærkt frem. Skiftende årstider og temperaturer gør bare sammenholdet med os deltagere sjovere - ja, vi griner også meget. Alt i alt gør denne form for træning mig positiv og glad - uanset om det er holdene kl.6:30 eller kl.17.
Anne Marie Rask Svenningsen
Anne Marie Rask Svenningsen
12. Februar, 2022
RawFit giver mig en fantastisk god træning. Altid. Fysisk og mentalt og socialt. Med dygtige trænere - og super søde træningsmakkere. At vi træner ude i vores smukke natur, hele året, er altafgørende for træningsoplevelsen. Og du kan træne alle ugens dage, når det passer ind i din hverdag; morgen, formiddag, eftermiddag eller om aftenen. I al slags vejr, året rundt. Kom og vær med til RawFit
Luise Amstrup
Luise Amstrup
22. December, 2021
Den skønneste udendørs træning med professionelle trænere. Meget afvekslende og lærerigt og udfordrende. Kan kun anbefale Rawfit - der følger skønne mennesker, gode grin, team-øvelser, styrke- og balanceøvelser og hvis du er frisk hopper du i søen med de fleste af os bagefter. Et unikt fællesskab.
Trine Lyder
Trine Lyder
13. November, 2021
Jeg har været medlem og gået til Rawfit siden april 2014. Det er det bedste jeg har gjort for mig selv, jeg får trænet hele kroppen igennem, får pulsen op og masser af frisk luft, og der er altid højt humør på holdene. Alle trænere er dygtige og kompetente. Efter træning er jeg altid en tur i søen og hygger med kaffe og te på broen. Det er den bedste start på dagen på mine fridage, og jeg er til træning året rundt uanset vejret. Tak til Camilla for at have opfundet Rawfit 🙏
Lone Rosen
Lone Rosen
13. November, 2021
Rawfit-træning er uundværlig! Jeg begyndte at træne hos Rawfit Concept i sommeren 2020. Det er skøn og effektiv træning, hvor vi nyder vores smukke natur året rundt. Alle trænere, jeg har mødt, har været dygtige, søde og uhøjtidelige, og der er en rigtig god stemning på holdene.
Anne Visholm
Anne Visholm
13. November, 2021
Startede på barselshold hos Camilla og co for 6 år siden og hænger ved. Det er fantastisk at træne i naturen året rundt. De forskellige trænere har forskellig tilgang og giver en fantastisk allround træning. Stemningen og humøret er i top og det samme er sammenholdet på tværs af alder, køn, højde og drøjde 🔝
Gitte Nørskov
Gitte Nørskov
13. November, 2021
Skøn træning. Alsidighed, plads til den enkelte, fællesskab, frisk luft og dygtige trænere Træning jeg ikke kan undvære
Åse H. Hjorth
Åse H. Hjorth
12. Oktober, 2021
Et fantastisk træningskoncept👍🏻 Meget dygtige, engagerede og kompetente undervisere👌🏻 Yderst fleksibelt, da der er mange træningstider at vælge imellem. Altid varierede og nye spændende programmer. Man kan træne på sit eget niveau og altid blive udfordret💪🏻 Godt humør, fælleskab og sved på panden🤗 Jeg er faldet pladask for Rawfit Concept, Silkeborg ❣️
Mette Pedersen
Mette Pedersen
11. Oktober, 2021
Effektiv og sjov træning i Silkeborgs smukke og skønne natur, det gør godt for sjælen. Man går altid glad hjem fra træning når man træner ved Camilla og resten af Rawfit Concept holdet. Forskellige holdtyper og kompetente trænere sørger for at det aldrig bliver kedeligt og ensformigt og frisk luft i lungerne er et ekstra plus.

Rawfit Club

Vi har siden 2012 hjulpet kvinder og mænd med at genfinde en sund form igennem funktionel træning.

Rawfit Club holder til i Silkeborg.

Se hvor vi træner

Almind Sø
Studio
Søsportens Hus
Lunden
Trail center
Rawfit club logo
Kontakt os
Vestergade 83B, 8600 Silkeborg
CVR: 33270097
Cookie- og privatlivspolitik
envelopephone-handsetcross