RAWFIT MIND

Timen der rykker dig effektivt!

RAWFIT MIND

Har du en travl og stresset hverdag? Så vil vi gerne invitere dig til at komme ned i tempo med Rawfit MIND.

Rawfit MIND er til dig, som ønsker at styrke og smidiggøre din krop i et roligt tempo, hvor der er tid til opmærksomheden på din teknik, din kropskontrol og dit åndedræt.

Igennem åndedrætsøvelserne beroliges dit nervesystem og de meditative teknikker skærper din hjerne. Det afstresser dig, giver ro og velvære.

Timen er opbygget omkring yoga, styrketræning, åndedrætsteknikker samt meditative øvelser.

Vi træner hele kroppen hver gang i et roligt tempo, hvor der er plads til alle uanset niveau.

Ønsker du et socialt og personligt træningsfællesskab med fokus på dig, er Rawfit MIND dit frirum i hverdagen.

Det får du:

  • Træning med fokus på styrke af kroppen – i et roligt tempo
  • Personlig træning med øvelser, hvor alle kan være med
  • Fokus på smidighed, teknik og åndedræt
  • Træning i rolige og smukke omgivelser – året rundt
  • Socialt og hyggeligt samvær i et unikt træningsfællesskab

PRISER:

Månedsmedlemsskab: 319,00 kr.
Månedsmedlemsskab giver dig adgang til at træne frit på alle vores 18 udendørs hold.

Klippekort: 
Klippekort 5 klip: 499,00 kr.
Klippekort 10 klip: 895,00 kr.
Klippekort 20 klip: 1.545,00 kr. 

Månedsmedlemskab ALL INKLUSIVE: 599,- kr.
Et all inklusive medlemskab giver dig adgang til at træne frit på alle vores 28 hold, både ude og inde
Køb outdoor medlemskab eller klippekort 

Rawfit Club

Vi har siden 2012 hjulpet kvinder og mænd med at genfinde en sund form igennem funktionel træning.

Rawfit Club holder til i Silkeborg.

Se hvor vi træner

Almind Sø
Studio
Søsportens Hus
Lunden
Trail center

Kom og få en prøvetime hos os

få en prøvetime

Træning i Danmarks Outdoor Hovedstad

Silkeborg er hele Danmarks Outdoor Hovedstad og med god grund for i byens helt fantastiske smukke omgivelser er der et enormt stort udvalg af forskellige Outdoor aktiviteter for enhver smag og for alle niveauer.

Til lands til vands og sågar oppe i træerne er der mulighed for at udfolde sig fysisk i Silkeborgs enestående natur og det er netop i denne enestående natur at Rawfit er eksperter i Outdoor træning og var det faktisk længe før at byen fik sit nye varemærke som Outdoor Hovedstad.

Med over 12 års erfaring i Outdoor fitness træning garanterer vi derfor den aller bedste træning med top professionelle trænere der guider dig i gennem vores koncepttimer der er tilpasset på en sådan måde at alle kan være med uanset alder, køn og fysisk udgangspunkt.

Eller sagt med en meget enkelt sætning,- Outdoor træning hos Rawfit Club Silkeborg er kvalitets fitness træning for alle, simpelt og råt, året rundt.

Keep it Simple,- Keep it RAW.

Mere end bare outdoor…

Tilbage i 2012 var Rawfit et navn på et koncept, men senere og ret hurtigt blev det noget man gik til. “Jeg går til Rawfit” sagde folk, hvilket de den dag i dag, stadig siger. Rawfit var i 2012 inspireret af tidens trend: funktionel træning. Mest fordi jeg elskede tanken om at kunne træne hvor som helst og når som helst. Særligt efter sidstfødte datter i 2009 – hvor tiden til egen træning blev mindre end før. Glæden ved netop altid at have redskabet på sig – nemlig egen krop – er stadig én af de vigtigste grundsten i Rawfit Club. I øvrigt er det også her, man møder sin egen fysiske formåen.

Lige i rumpen af funktionel træning kom Crossfit som også havde det meget tiltalende element at mange niveauer kunne træne sammen på samme tid. Det styrkede fællesskabet og gik rent ind i mit pædagoghjerte. Træningen hos Rawfit i dag er dannet af 3 ting: funktionel træning, træning på mange niveauer på samme tid samt leg. Derudover blev disse elementer fordelt på 2 typer timer- nemlig Rawfit MIND og Rawfit STRONG. MIND der har elementerne styrketræning, bevægelighed og åndedræt og STRONG der har elementerne cardio og styrketræning.
Tilmeld dig RawFitClub

Det siger vores kunder

Pia Bolander
Pia Bolander
16. Februar, 2022
Jeg har trænet Rawfit i 7 år og vil fortsætte så længe jeg kan sætte den ene fod foran den anden! At træne i det fri med de forskellige trænere, som altid har sammensat forskellige programmer, er som at slå to 6'ere: vi rykker stærkt frem. Skiftende årstider og temperaturer gør bare sammenholdet med os deltagere sjovere - ja, vi griner også meget. Alt i alt gør denne form for træning mig positiv og glad - uanset om det er holdene kl.6:30 eller kl.17.
Anne Marie Rask Svenningsen
Anne Marie Rask Svenningsen
12. Februar, 2022
RawFit giver mig en fantastisk god træning. Altid. Fysisk og mentalt og socialt. Med dygtige trænere - og super søde træningsmakkere. At vi træner ude i vores smukke natur, hele året, er altafgørende for træningsoplevelsen. Og du kan træne alle ugens dage, når det passer ind i din hverdag; morgen, formiddag, eftermiddag eller om aftenen. I al slags vejr, året rundt. Kom og vær med til RawFit
Luise Amstrup
Luise Amstrup
22. December, 2021
Den skønneste udendørs træning med professionelle trænere. Meget afvekslende og lærerigt og udfordrende. Kan kun anbefale Rawfit - der følger skønne mennesker, gode grin, team-øvelser, styrke- og balanceøvelser og hvis du er frisk hopper du i søen med de fleste af os bagefter. Et unikt fællesskab.
Trine Lyder
Trine Lyder
13. November, 2021
Jeg har været medlem og gået til Rawfit siden april 2014. Det er det bedste jeg har gjort for mig selv, jeg får trænet hele kroppen igennem, får pulsen op og masser af frisk luft, og der er altid højt humør på holdene. Alle trænere er dygtige og kompetente. Efter træning er jeg altid en tur i søen og hygger med kaffe og te på broen. Det er den bedste start på dagen på mine fridage, og jeg er til træning året rundt uanset vejret. Tak til Camilla for at have opfundet Rawfit 🙏
Lone Rosen
Lone Rosen
13. November, 2021
Rawfit-træning er uundværlig! Jeg begyndte at træne hos Rawfit Concept i sommeren 2020. Det er skøn og effektiv træning, hvor vi nyder vores smukke natur året rundt. Alle trænere, jeg har mødt, har været dygtige, søde og uhøjtidelige, og der er en rigtig god stemning på holdene.
Anne Visholm
Anne Visholm
13. November, 2021
Startede på barselshold hos Camilla og co for 6 år siden og hænger ved. Det er fantastisk at træne i naturen året rundt. De forskellige trænere har forskellig tilgang og giver en fantastisk allround træning. Stemningen og humøret er i top og det samme er sammenholdet på tværs af alder, køn, højde og drøjde 🔝
Gitte Nørskov
Gitte Nørskov
13. November, 2021
Skøn træning. Alsidighed, plads til den enkelte, fællesskab, frisk luft og dygtige trænere Træning jeg ikke kan undvære
Åse H. Hjorth
Åse H. Hjorth
12. Oktober, 2021
Et fantastisk træningskoncept👍🏻 Meget dygtige, engagerede og kompetente undervisere👌🏻 Yderst fleksibelt, da der er mange træningstider at vælge imellem. Altid varierede og nye spændende programmer. Man kan træne på sit eget niveau og altid blive udfordret💪🏻 Godt humør, fælleskab og sved på panden🤗 Jeg er faldet pladask for Rawfit Concept, Silkeborg ❣️
Mette Pedersen
Mette Pedersen
11. Oktober, 2021
Effektiv og sjov træning i Silkeborgs smukke og skønne natur, det gør godt for sjælen. Man går altid glad hjem fra træning når man træner ved Camilla og resten af Rawfit Concept holdet. Forskellige holdtyper og kompetente trænere sørger for at det aldrig bliver kedeligt og ensformigt og frisk luft i lungerne er et ekstra plus.
Rawfit club logo
Kontakt os
Vestergade 83B, 8600 Silkeborg
CVR: 33270097
Cookie- og privatlivspolitik
envelopephone-handsetcross