Outdoor holdtræning

Outdoor holdtræning i Rawfit Club

Træn i Silkeborg - OUTDOOR - Året rundt

Hos Rawfit Club kan du træne både inde og ude på vores 18 ugentlige hold ude i den smukke natur i Silkeborg- hele året rundt. Vi har desuden et lille hyggeligt indendørs studie i hjertet af Silkeborg, hvor vi udbyder holdtræning på små hold. Både yoga, barselstræning og styrketræningshold for mænd og kvinder.
Du bliver trænet af de bedste trænere, som har øje for dit udgangspunkt. Du kan træne både styrke, kondition og smidighed gennem holdtimerne MIND, STRONG, og SENIOR som du kan tilgå via dit månedsabonnement eller klippekort.

Book en prøvetime, helt gratis. 

Med et Rawfit Club Outdoor abonnement kan du træne frit på STRONG, MIND, SENIOR OG OUTDOOR YOGA.
Læs mere om de forskellige hold eller tilmeld dig en prøve time allerede nu.

BOOK PRØVETIME

Strong

Timen der rykker dig effektivt!
Besøg STRONG

MIND

Kom STÆRKT ned 
i tempo
Besøg MIND

MOM

Genvind overskud og styrke med din baby.
Besøg MOM

YOGA

Velvære, ro og en smidig og afspændt krop.
Besøg YOGA

SENIOR

Bevar styrke og velvære gennem træning i naturen 
Besøg SENIOR

Introduktion til Udendørs Holdtræning

Udendørs holdtræning er den perfekte måde at kombinere motion, frisk luft og fællesskab på. Uanset om du er en erfaren fitnessentusiast eller en nybegynder, har udendørs holdtræning noget at tilbyde dig. Dette træningskoncept er blevet stadig mere populært, og det er ikke svært at forstå hvorfor.

Rawfit Outdoor er fitness træning, som er på holdbasis og ledes hver gang af en af vores dygtige trænere og tager altid udgangspunkt i det enkelte medlems fysiske niveau og skaleres så alle køn, aldre og fysiske formåen kan deltage.

Vi træner altid udenfor, året rundt uanset vejr og vind i Silkeborgs skønne natur på flere forskellige lokationer der er specielt egnet til Outdoor træning.

Rawfit Outdoor træning har flere forskellige koncepttimer og er en blanding af styrke og konditions træning, derudover vil der også indgå afspænding og åndedrætsøvelser.

På outdoor trænings koncepttimer Rawfit MIND er løb og hoppeøvelser meget begrænset og indgår slet ikke på Rawfit YOGA holdene.

Rawfit YOGA tilbydes fra midt april til slut september og foregår ved Søsportens Hus på Sølystvej i Silkeborg.

Rawfit Outdoor træning samarbejder med Silkeborg Kommune og Naturstyrelsen som sørger for at vi passer godt på naturen på de forskellige trænings-spot så både dyreliv og fauna forbliver lige så smuk som den altid har været i Silkeborg.

Fordele ved Udendørs Holdtræning

Rawfit Outdoor træning har et utal af fysiske og mentale fordele samtidig med at man kommer ud i Silkeborgs smukke natur sammen med en masse andre mennesker der også elsker at træne udenfor.

OUTDOOR TRÆNINGENS FORDELE:

1. Outdoor træning Booster dit humør fordi du kommer ud i den friske luft, mærker lyset, duften og høre fuglende synge samt møder et helt fantastisk og humoristisk fællesskab på alle Rawfit holdene.

2. Outdoor træning nedsætter risikoen for depression og blodtryk i sær fordi naturen virker afstressende på os mennesker da omgivelserne afbalancerer og beroligere sindet.

3. Træning giver dig generelt ny energi, men ude i den friske luft kan effekten faktisk øges yderligere fordi den friske luft og lys/sol giver dig et mentalt overskud.

4. I og med du træner Outdoor og får en masse sollys, øger du dit naturlige tilskud af D-vitamin. D-vitamin har en lang række fordele for din sundhed, velværd og helbred. I sær om vinteren hvor vi ofte forholder os mere indendørs.

5. Ved outdoor træning øger du faktisk din kalorieforbrænding med op til 5% når temperaturen ligger ved omkring frysepunktet. Derudover gør de udendørs omgivelser ligeledes at forbrænding stiger pga. naturens varierende underlag, bakker, forhindringer osv.

KEEP IT SIMPLE- KEEP IT RAW.

Hos os får du den mest effektive styrke og cardio træning udenfor i den smukke og ligetil natur- året rundt.

Vi har topmotiverende og dygtige trænere med smil på læben og 100% øje for dig og dit fysiske udgangspunkt.

Du kan træne frit på alle vores 18 ugentlige hold med månedsmedlemsskab eller klippekort.

Du kan træne frit på alle vores typer af hold :

MIND, STRONG OG SENIOR.

Du får sjov, effektiv og i særdeleshed, individuelt tilpasset træning.

Rawfit Club

Vi har siden 2012 hjulpet kvinder og mænd med at genfinde en sund form igennem funktionel træning.

Rawfit Club holder til i Silkeborg.

Se hvor vi træner

Almind Sø
Studio
Søsportens Hus
Lunden
Trail center

Det siger vores kunder

Pia Bolander
Pia Bolander
16. Februar, 2022
Jeg har trænet Rawfit i 7 år og vil fortsætte så længe jeg kan sætte den ene fod foran den anden! At træne i det fri med de forskellige trænere, som altid har sammensat forskellige programmer, er som at slå to 6'ere: vi rykker stærkt frem. Skiftende årstider og temperaturer gør bare sammenholdet med os deltagere sjovere - ja, vi griner også meget. Alt i alt gør denne form for træning mig positiv og glad - uanset om det er holdene kl.6:30 eller kl.17.
Anne Marie Rask Svenningsen
Anne Marie Rask Svenningsen
12. Februar, 2022
RawFit giver mig en fantastisk god træning. Altid. Fysisk og mentalt og socialt. Med dygtige trænere - og super søde træningsmakkere. At vi træner ude i vores smukke natur, hele året, er altafgørende for træningsoplevelsen. Og du kan træne alle ugens dage, når det passer ind i din hverdag; morgen, formiddag, eftermiddag eller om aftenen. I al slags vejr, året rundt. Kom og vær med til RawFit
Luise Amstrup
Luise Amstrup
22. December, 2021
Den skønneste udendørs træning med professionelle trænere. Meget afvekslende og lærerigt og udfordrende. Kan kun anbefale Rawfit - der følger skønne mennesker, gode grin, team-øvelser, styrke- og balanceøvelser og hvis du er frisk hopper du i søen med de fleste af os bagefter. Et unikt fællesskab.
Trine Lyder
Trine Lyder
13. November, 2021
Jeg har været medlem og gået til Rawfit siden april 2014. Det er det bedste jeg har gjort for mig selv, jeg får trænet hele kroppen igennem, får pulsen op og masser af frisk luft, og der er altid højt humør på holdene. Alle trænere er dygtige og kompetente. Efter træning er jeg altid en tur i søen og hygger med kaffe og te på broen. Det er den bedste start på dagen på mine fridage, og jeg er til træning året rundt uanset vejret. Tak til Camilla for at have opfundet Rawfit 🙏
Lone Rosen
Lone Rosen
13. November, 2021
Rawfit-træning er uundværlig! Jeg begyndte at træne hos Rawfit Concept i sommeren 2020. Det er skøn og effektiv træning, hvor vi nyder vores smukke natur året rundt. Alle trænere, jeg har mødt, har været dygtige, søde og uhøjtidelige, og der er en rigtig god stemning på holdene.
Anne Visholm
Anne Visholm
13. November, 2021
Startede på barselshold hos Camilla og co for 6 år siden og hænger ved. Det er fantastisk at træne i naturen året rundt. De forskellige trænere har forskellig tilgang og giver en fantastisk allround træning. Stemningen og humøret er i top og det samme er sammenholdet på tværs af alder, køn, højde og drøjde 🔝
Gitte Nørskov
Gitte Nørskov
13. November, 2021
Skøn træning. Alsidighed, plads til den enkelte, fællesskab, frisk luft og dygtige trænere Træning jeg ikke kan undvære
Åse H. Hjorth
Åse H. Hjorth
12. Oktober, 2021
Et fantastisk træningskoncept👍🏻 Meget dygtige, engagerede og kompetente undervisere👌🏻 Yderst fleksibelt, da der er mange træningstider at vælge imellem. Altid varierede og nye spændende programmer. Man kan træne på sit eget niveau og altid blive udfordret💪🏻 Godt humør, fælleskab og sved på panden🤗 Jeg er faldet pladask for Rawfit Concept, Silkeborg ❣️
Mette Pedersen
Mette Pedersen
11. Oktober, 2021
Effektiv og sjov træning i Silkeborgs smukke og skønne natur, det gør godt for sjælen. Man går altid glad hjem fra træning når man træner ved Camilla og resten af Rawfit Concept holdet. Forskellige holdtyper og kompetente trænere sørger for at det aldrig bliver kedeligt og ensformigt og frisk luft i lungerne er et ekstra plus.
Rawfit club logo
Kontakt os
Vestergade 83B, 8600 Silkeborg
CVR: 33270097
Cookie- og privatlivspolitik
envelopephone-handsetcross