Værd at vide

Nyttige informationer omkring Rawfit Club

Hvordan kommer jeg igang?

Som udgangspunkt får du adgang til at træne på vores hold ved enten at købe et medlemskab (abonnement) eller et klippekort .

Månedsmedlemskab: Du kan købe et måneds- eller årsmedlemsskabet, der begge – som hovedregel – giver adgang til at træne på de fleste af vores åbne hold – blot der er plads.

Et månedsmedlemskab gentegnes automatisk hver måned til den første.

Køber du et medlemskab har du adgang til fri træning. Du vælger i mellem fri træning ude, fri træning inde eller all inklusive som giver fri træning begge steder.

Klippekort: Et klippekort giver adgang til et træningspas pr. klip. Klippekortets gyldighed fremgår i teksten ved købet. Der er forskel på klippekort til inde og ude, og disse kan ikke kombineres. 

Rawfit Club

Vi har siden 2012 hjulpet kvinder og mænd med at genfinde en sund form igennem funktionel træning.

Rawfit Club holder til i Silkeborg.

Det siger vores kunder

Pia Bolander
Pia Bolander
16. Februar, 2022
Jeg har trænet Rawfit i 7 år og vil fortsætte så længe jeg kan sætte den ene fod foran den anden! At træne i det fri med de forskellige trænere, som altid har sammensat forskellige programmer, er som at slå to 6'ere: vi rykker stærkt frem. Skiftende årstider og temperaturer gør bare sammenholdet med os deltagere sjovere - ja, vi griner også meget. Alt i alt gør denne form for træning mig positiv og glad - uanset om det er holdene kl.6:30 eller kl.17.
Anne Marie Rask Svenningsen
Anne Marie Rask Svenningsen
12. Februar, 2022
RawFit giver mig en fantastisk god træning. Altid. Fysisk og mentalt og socialt. Med dygtige trænere - og super søde træningsmakkere. At vi træner ude i vores smukke natur, hele året, er altafgørende for træningsoplevelsen. Og du kan træne alle ugens dage, når det passer ind i din hverdag; morgen, formiddag, eftermiddag eller om aftenen. I al slags vejr, året rundt. Kom og vær med til RawFit
Luise Amstrup
Luise Amstrup
22. December, 2021
Den skønneste udendørs træning med professionelle trænere. Meget afvekslende og lærerigt og udfordrende. Kan kun anbefale Rawfit - der følger skønne mennesker, gode grin, team-øvelser, styrke- og balanceøvelser og hvis du er frisk hopper du i søen med de fleste af os bagefter. Et unikt fællesskab.
Trine Lyder
Trine Lyder
13. November, 2021
Jeg har været medlem og gået til Rawfit siden april 2014. Det er det bedste jeg har gjort for mig selv, jeg får trænet hele kroppen igennem, får pulsen op og masser af frisk luft, og der er altid højt humør på holdene. Alle trænere er dygtige og kompetente. Efter træning er jeg altid en tur i søen og hygger med kaffe og te på broen. Det er den bedste start på dagen på mine fridage, og jeg er til træning året rundt uanset vejret. Tak til Camilla for at have opfundet Rawfit 🙏
Lone Rosen
Lone Rosen
13. November, 2021
Rawfit-træning er uundværlig! Jeg begyndte at træne hos Rawfit Concept i sommeren 2020. Det er skøn og effektiv træning, hvor vi nyder vores smukke natur året rundt. Alle trænere, jeg har mødt, har været dygtige, søde og uhøjtidelige, og der er en rigtig god stemning på holdene.
Anne Visholm
Anne Visholm
13. November, 2021
Startede på barselshold hos Camilla og co for 6 år siden og hænger ved. Det er fantastisk at træne i naturen året rundt. De forskellige trænere har forskellig tilgang og giver en fantastisk allround træning. Stemningen og humøret er i top og det samme er sammenholdet på tværs af alder, køn, højde og drøjde 🔝
Gitte Nørskov
Gitte Nørskov
13. November, 2021
Skøn træning. Alsidighed, plads til den enkelte, fællesskab, frisk luft og dygtige trænere Træning jeg ikke kan undvære
Åse H. Hjorth
Åse H. Hjorth
12. Oktober, 2021
Et fantastisk træningskoncept👍🏻 Meget dygtige, engagerede og kompetente undervisere👌🏻 Yderst fleksibelt, da der er mange træningstider at vælge imellem. Altid varierede og nye spændende programmer. Man kan træne på sit eget niveau og altid blive udfordret💪🏻 Godt humør, fælleskab og sved på panden🤗 Jeg er faldet pladask for Rawfit Concept, Silkeborg ❣️
Mette Pedersen
Mette Pedersen
11. Oktober, 2021
Effektiv og sjov træning i Silkeborgs smukke og skønne natur, det gør godt for sjælen. Man går altid glad hjem fra træning når man træner ved Camilla og resten af Rawfit Concept holdet. Forskellige holdtyper og kompetente trænere sørger for at det aldrig bliver kedeligt og ensformigt og frisk luft i lungerne er et ekstra plus.

Se hvor vi træner

Almind Sø
Studio
Søsportens Hus
Lunden
Trail center

Hvordan melder jeg mig ind?

Vi styrer hold, booking, medlemskaber og klippekort via booking systemet Yogo. Du tilmelder dig via knappen ”KØB MEDLEMSKAB” under hvert hold.

Du sendes nu ”over” i en særlig webshop (hjemmesidebutik), der er lavet til Rawfit Club hos Yogo.

Når du kommer ind i webshoppen, vælger du via punktet ”Medlemskabstype”, den abonnementsform, du søger.

Vælg f.eks. ”Outdoor”, og find vores standard måneds- og årsmedlemskaber samt klippekort. Du dobbeltklikker på det ønskede og vælger derpå ”tilføj varen”, så den kommer over i din indkøbskurv.

Er du nyt medlem, skal du oprette dig, inden du bliver bedt om at betale. Følg trygt vejledningen på skærmen.

Hvis du har problemer med at oprette dig, kan du skrive til info@rawfitclub.dk

Hvad koster et medlemskab?

De aktuelle priser fremgår af Rawfit Clubs webshop på http://rawfitclub.dk/priser/

Framelding

For morgenhold skal framelding ske senest kl. 17:00 aftenen før.

For eftermiddags- eller aftenhold skal framelding ske senest kl. 12.00 på dagen.

Du kan læse alle medlemsbetingelser her: medlemsbetingelser. 

Du framelder dig via dit login i vores Booking App:

Appstore/iOS: https://apps.apple.com/dk/app/rawfit-concept-power-studio/id6444403757

Android: https://play.google.com/store/apps/details?id=dk.yogo.powerstudio&pli=1

Hvordan ændrer jeg mit medlemskab?

Skriv til os på info@rawfitclub.dk

Hvordan pauser jeg mit medlemskab?

Du sender en mail til info@rawfitclub.dk – med oplysninger om start- og slutdato for den periode, som du ønsker at sætte medlemskabet på pause i.

Medlemskabet kan stilles i bero i minimum 1 måned, og maksimum 6 måneder.

Efter endt bero-periode påbegyndes trækning via DIBS-aftale automatisk.

Bero-stilling koster kr. 150,- pr. gang i administrationsgebyr. 

Hvordan opsiger jeg mit medlemskab?

Ønsker du at opsige dit medlemskab, skal du sende mail til info@rawfitclub.dk.
Når opsigelsen er modtaget og behandlet, vil du modtage en mail, der bekræfter din opsigelse.

Opsigelsesperioden er løbende måned + 1 måned, og opsigelsen er først gældende, når du har modtaget en bekræftigelsesmail fra os. Endelig skal din medlemssaldo være kr. 0,- før opsigelsen kan gennemføres.

Vores APP

Du kan booke dine træningstimer og styre dit abonnement via vores APP, så du ikke behøver at gå ind på vores hjemmeside.

Appstore/iOS: https://apps.apple.com/dk/app/rawfit-concept-power-studio/id6444403757

Android: https://play.google.com/store/apps/details?id=dk.yogo.powerstudio&pli=1

Facebook

Som medlem hos Rawfit Club får du adgang til vores lukkede Facebook gruppe, hvor vi deler relevant information og løbende publiserer billeder og historier fra vores træninger og fælles arrangementer.

Du skal selv anmode om medlemskab af Facebook gruppen “RAWFIT-CLUB” 

Rawfit club logo
Kontakt os
Vestergade 83B, 8600 Silkeborg
CVR: 33270097
Cookie- og privatlivspolitik
envelopephone-handsetcross