HANDEL- OG MEDLEMS BETINGELSER

§1 Medlemskab/bootcamp/klippekort
Et medlemskab, klippekort eller forløb er personligt, og må ikke benyttes af andre. I tvivlstilfælde kan Rawfit Club forlange at se legitimation. Ændring i persondata som f.eks. navn, adresse, e-mail, telefonnummer, bankkonto skal meddeles til info@rawfitclub.dk

§2 Medlemsbetingelser
Rawfit Club kan ændre medlemsbetingelserne med et varsel på 30 dage.

§3 Varighed
En bootcamp, klippekort eller periodekort kan ikke opsiges, men slutter automatisk når den periode udløber, som der er betalt for. Uanset årsag gives der hverken hel eller delvis refusion af forudbetalte kontante medlemskaber. Ved PBS/DIBS-aftale er der tale om et løbende medlemskab, der fortsætter indtil det opsiges af én af parterne i henhold til §4.

§4 Opsigelse og ændring i medlemskab
Betalt medlemskab, klippekort eller forløb kan ikke afbrydes i den aftalte periode. Opsigelsesfrist eller ændring i et PBS-medlemskab er løbende måned + 1 måned. Opsigelsen skal ske skriftligt til info@rawfitclub.dk

§5 Prisændringer
Rawfit Club forbeholder sig ret til at foretage prisændringer. Sådanne vil blive varslet via e-mail senest 25 dage før prisændringerne træder i kraft.

§6 Ledige pladser
Rawfit Club kan ikke garantere ledige pladser på de oprettede åbne hold, idet holdene bliver fyldt op efter “først til mølle” princippet. Fik du ikke en plads på holdet, er du altid velkommen til at møde op på en chance, og se om der er en plads på holdet. 

Du kan ved alle vores hold tilmelde dig ventelisten - hvis der er et medlem som har en plads på holdet der melder sig fra igen, vil først kommende på ventelisten få pladsen. Ventelisten bliver nulstillet og annulleret ved timens afmeldingsfrist kl. 17.00 dagen før ved morgenhold, og kl. 12.00 på dagen ved aftenhold. 

§7 Afbud
I tilfælde af afbud til holdtræning, skal dette foretages via booking app eller hjemmeside senest dagen før kl. 17.00 – Hvis det gælder et afbud til et MORGENHOLD.
Hvis afbuddet gælder et AFTENHOLD, skal dette ske senest kl. 12.00 på dagen. Ved udeblivelse eller for sen afmelding tillægges et gebyr på 50,-. ved pbs medlemskaber, 1 klip ved klippekort og 1 dag ved periodekort. Der tages ikke højde for sygdom eller andre uforudsigelige hændelser som resulterer i udeblivelse.

Afbud til ene-lektioner skal meldes senest dagen før kl. 12 via telefon. Ved for sent afbud eller udeblivelse er det ikke muligt at få den afmeldte lektion godtgjort. 

Ved under 8 tilmeldte på outdoor hold, forbeholder vi os retten til at aflyse. Dette vil ske inden for samme tidsramme som hvis du som medlem skal fra melde dig. 

§8 Værdigenstande
Medbringes på eget ansvar

§9 Ansvar
Al træning sker på eget ansvar. Som medlem af Rawfit Club er man selv ansvarlig for at være i en helbredstilstand, der tillader deltagelse. Rawfit Club tager ikke ansvar for personskader som følge af ulykke under træning. I øvrigt følges dansk erstatningsret på området.

§10 Hold udbud
Rawfit Club har ret til løbende at ændre udbuddet af antal hold. Antallet af hold afhænger af antal medlemmer.

§11 Fortrydelsesret
Ved køb over Internettet har du som udgangspunkt 14 dages fortrydelsesret. Hvis du imidlertid vælger en startdato, som ligger inden for 14 dage frafalder fortrydelsesretten ved startdatoen.

§12 Kvittering
Kvitteringen for købet sendes til den indtastede e-mailadresse. Kunden er selv ansvarlig for at de indtastede oplysninger er korrekte.

§13 Bero
Medlemmet kan sætte sit medlemskab i bero ved at skrive til info@rawfitclub.dk. Bero koster et administrationsgebyr på 150,- DKK. Medlemmet kan minimum sætte sit medlemskab i bero i 1 måned og højest 6 måneder. Dette gælder kun månedsmedlemskaber. Klippekort, årskort og forløb kan ikke sættes i bero. 

Rawfit club logo
Kontakt os
Vestergade 83B, 8600 Silkeborg
CVR: 33270097
Cookie- og privatlivspolitik
envelopephone-handsetcross