Om os

Vi træner i Silkeborg, hvor som helst og når som helst

Historien bag Rawfit CLUB: 
“Det hele startede med et fald” 

Fortalt af Camilla Anina Fabricius,  grundlægger af Rawfit Club- tidligere Rawfit Concept.

Tilbage i 2012 var jeg uheldig at falde ned af en trappe i mit eget hjem. Dette gjorde mig sengeliggende i 4 uger, hvilket var heldigt for tankevirksomheden, når nu jeg ikke kunne røre mig som vanligt. Chokket og glæden over, at der ikke skete noget mere alvorligt, førte til opstarten af en gammel drøm om at blive selvstændig.

Passionen til fitness og bevægelse generelt var kimen til den bootcamp for kvinder, som var opstarten til hele konceptet, som endte med at hedde Rawfit Concept.

Jeg var træt af at stå i en stor sal med høj musik og mange mennesker, som jeg aldrig følte jeg kunne nå ud til. Jeg savnede noget mindre opmærksomhed på det ydre og mere på det indre. Og med rykket fra Østerbro i København til det smukke naturrige Silkeborg, var det pludselig en mulighed at springe ud i naturen med min mangeårige baggrund i fitnessbranchen og endeligt også som selvstændig.

Jeg startede eventyret med en bootcamp for 18 kvinder, der blev en stor succes. Få hold blev til flere og til i dag, hvor konceptet har en holdplan på 21 timer om ugen samt 10 trænere tilknyttet. 

Tilbage i 2012 var Rawfit et navn på et koncept, men senere og ret hurtigt blev det noget man gik til. “Jeg går til Rawfit” og "Jeg er en Rawfitter" sagde folk, hvilket de den dag i dag, stadig siger. Rawfit var i 2012 inspireret af tidens trend: funktionel træning. Mest fordi jeg elskede tanken om at kunne træne hvor som helst og når som helst. Særligt efter sidstfødte datter i 2009 – hvor tiden til egen træning blev mindre end før. Glæden ved netop altid at have redskabet på sig – nemlig egen krop – er stadig én af de vigtigste grundsten i Rawfit Club. I øvrigt er det også her, man møder sin egen fysiske formåen.

Lige i rumpen af funktionel træning kom Crossfit som også havde det meget tiltalende element at mange niveauer kunne træne sammen på samme tid. Det styrkede fællesskabet og gik rent ind i mit pædagoghjerte. 

Træningen hos Rawfit i dag er dannet af 3 ting: funktionel træning, træning på mange niveauer på samme tid samt leg. Derudover blev disse elementer fordelt på 2 typer timer- nemlig Rawfit MIND og Rawfit STRONG.  MIND der har elementerne styrketræning, bevægelighed og åndedræt og STRONG der har elementerne cardio og styrketræning.

Vi er samlet under navneet Rawfit Club som i dag også ejes af min kæreste og samarbejdspartner, Allan Johansen, tidligere proffessionel cykelrytter og ejer af rejse og eventfirmaet Belgian Cycling Club.

Træning året rundt i Silkeborg - med dygtige trænere

Vi træner altid udenfor, året rundt uanset vejr og vind i Silkeborgs skønne natur.


Rawfit Outdoor er fitness træning, som er på holdbasis og ledes hver gang af en af vores dygtige trænere og tager altid udgangspunkt i det enkelte medlems fysiske niveau og skaleres så alle køn, aldre og fysiske formåen kan deltage. Vi brænder alle for at du går fra timen med sved på panden og smil på læben.

Rawfit Outdoor træning har flere forskellige koncepttimer og er en blanding af styrke og konditions træning, derudover vil der også indgå afspænding og åndedrætsøvelser.

På Rawfit STRONG, vil du få mulighed for at give den fuld gas på styrketræning og konditionstræning. 

Er du til den mere rolige træning, skal du prøve Rawfit MIND. Rawfit MIND er bygget op omkring øvelser der har til hensigt at afstresse krop og sind. Holdet indeholder ingen former for løb og hop, men du vil få styrket hele kroppen gennem øvelser med både vægte og egen kropsvægt.

Vil du helt ned i gear med yoga, kan du melde dig på Rawfit YOGA, som tilbydes fra midt april til slut september og foregår ved Søsportens Hus på Sølystvej i Silkeborg.

Læs meget mere om de forskellige træningshold ved at klikke ind på dem herunder: 

OUTDOOR TRÆNING FOR ALLE

Strong

Udendørs styrketræning  der rykker dig effektivt
Besøg STRONG

MIND

Afstressende træning i SIlkeborgs smukke natur
Besøg MIND

HERREHOLDET

FARVEL DUNK. Træning kun for mænd.
Besøg FARVEL DUNK

YOGA

Udendørs naturyoga i Silkeborg 
Besøg YOGA

SENIOR

Træning for seniore i Silkeborg
Besøg SENIOR


HAR DU BRUG FOR ET EKSTRA BOOST?
VI HAR LØBENDE BOOTCAMPS TIL EN HVER SMAG

SE BOOTCAMPS

KEEP IT SIMPLE - KEEP IT RAW.

Det siger vores kunder

Pia Bolander
Pia Bolander
16. Februar, 2022
Jeg har trænet Rawfit i 7 år og vil fortsætte så længe jeg kan sætte den ene fod foran den anden! At træne i det fri med de forskellige trænere, som altid har sammensat forskellige programmer, er som at slå to 6'ere: vi rykker stærkt frem. Skiftende årstider og temperaturer gør bare sammenholdet med os deltagere sjovere - ja, vi griner også meget. Alt i alt gør denne form for træning mig positiv og glad - uanset om det er holdene kl.6:30 eller kl.17.
Anne Marie Rask Svenningsen
Anne Marie Rask Svenningsen
12. Februar, 2022
RawFit giver mig en fantastisk god træning. Altid. Fysisk og mentalt og socialt. Med dygtige trænere - og super søde træningsmakkere. At vi træner ude i vores smukke natur, hele året, er altafgørende for træningsoplevelsen. Og du kan træne alle ugens dage, når det passer ind i din hverdag; morgen, formiddag, eftermiddag eller om aftenen. I al slags vejr, året rundt. Kom og vær med til RawFit
Luise Amstrup
Luise Amstrup
22. December, 2021
Den skønneste udendørs træning med professionelle trænere. Meget afvekslende og lærerigt og udfordrende. Kan kun anbefale Rawfit - der følger skønne mennesker, gode grin, team-øvelser, styrke- og balanceøvelser og hvis du er frisk hopper du i søen med de fleste af os bagefter. Et unikt fællesskab.
Trine Lyder
Trine Lyder
13. November, 2021
Jeg har været medlem og gået til Rawfit siden april 2014. Det er det bedste jeg har gjort for mig selv, jeg får trænet hele kroppen igennem, får pulsen op og masser af frisk luft, og der er altid højt humør på holdene. Alle trænere er dygtige og kompetente. Efter træning er jeg altid en tur i søen og hygger med kaffe og te på broen. Det er den bedste start på dagen på mine fridage, og jeg er til træning året rundt uanset vejret. Tak til Camilla for at have opfundet Rawfit 🙏
Lone Rosen
Lone Rosen
13. November, 2021
Rawfit-træning er uundværlig! Jeg begyndte at træne hos Rawfit Concept i sommeren 2020. Det er skøn og effektiv træning, hvor vi nyder vores smukke natur året rundt. Alle trænere, jeg har mødt, har været dygtige, søde og uhøjtidelige, og der er en rigtig god stemning på holdene.
Anne Visholm
Anne Visholm
13. November, 2021
Startede på barselshold hos Camilla og co for 6 år siden og hænger ved. Det er fantastisk at træne i naturen året rundt. De forskellige trænere har forskellig tilgang og giver en fantastisk allround træning. Stemningen og humøret er i top og det samme er sammenholdet på tværs af alder, køn, højde og drøjde 🔝
Gitte Nørskov
Gitte Nørskov
13. November, 2021
Skøn træning. Alsidighed, plads til den enkelte, fællesskab, frisk luft og dygtige trænere Træning jeg ikke kan undvære
Åse H. Hjorth
Åse H. Hjorth
12. Oktober, 2021
Et fantastisk træningskoncept👍🏻 Meget dygtige, engagerede og kompetente undervisere👌🏻 Yderst fleksibelt, da der er mange træningstider at vælge imellem. Altid varierede og nye spændende programmer. Man kan træne på sit eget niveau og altid blive udfordret💪🏻 Godt humør, fælleskab og sved på panden🤗 Jeg er faldet pladask for Rawfit Concept, Silkeborg ❣️
Mette Pedersen
Mette Pedersen
11. Oktober, 2021
Effektiv og sjov træning i Silkeborgs smukke og skønne natur, det gør godt for sjælen. Man går altid glad hjem fra træning når man træner ved Camilla og resten af Rawfit Concept holdet. Forskellige holdtyper og kompetente trænere sørger for at det aldrig bliver kedeligt og ensformigt og frisk luft i lungerne er et ekstra plus.
Rawfit club logo
Kontakt os
Vestergade 83B, 8600 Silkeborg
CVR: 33270097
Cookie- og privatlivspolitik
envelopephone-handsetcross