MIND Retreat
En ferie i ro!

Med Camilla Fabricius
UGE 43 / D. 18. til 25. OKTOBER 2024
Tilmeld dig rejsen her

Tag med på en stress-fri rejse

Trænger du til at trække stikket?

Så kom med på denne opløftende rejse, hvor du sammen med andre  møder din krop med blide stræk, masser af åndedrætsfokus, styrketræning, meditation og livfuldhed.

Med stranden for foden af dit hotel kan du høre lyden af bølgeskvulp, der vugger dig blidt. Solens lune stråler på din krop. Et fredfyldt sind i en styrket og smidig krop.

Essensen af denne rejse er at komme fra hovedet og ned i kroppen.
Dyk ned i din indre ro og skab en  dybere forbindelse til din krop 
Tag det første skridt mod indre harmoni på MIND Retreat i dag.

DU FÅR

Ophold på 4 stjernet hotel med fuldpension i delt dobbeltværelse 
(enkeltværelse tillæg pr. nat på kr. 350,-)

Morgenbuffet

Middagsbuffet

Aftensbuffet

Havudsigt fra hotellet

Transport til og fra lufthavnen i Alicante.

Tilmeld dig rejsen her

Din træner på rejsen

Camilla Fabricius

Camilla er stifter af virksomheden Rawfit Club, som i 12 år har arbejdet med at hjælpe mennesker til et sundere og stærkere jeg. Her har hun bl.a. skabt træningsformen STRONG og MIND, som begge er styrketræningsbaserede i sit udgangspunkt men har forskellige formål.

 Camilla er uddannet pædagog og instruktør i fitnesbranchen. Hun har taget kurser i coaching, mindfullness baseret stressreduktion samt uddannet sig yogalærer fra Sígne Budolf i Århus. 

Hun har 25 års undervisningserfaring og skabt virksomheden Rawfit Club som består af 10 andre undervisere foruden hende. 

Som person er hun passioneret, nærværende og nede på jorden. 

Camilla har siden 2017 haft 7 grupper med til Altea.

Funktionel
Yoga

Mærk din krop på en hel ny måde.

Prøv vores morgenyoga som vækker dig blidt fra den varme rolige søvn. Hør bølgernes skvulp mens du bevæger kroppen blidt med lange bløde, energigivende stræk, før den lækre friske og varierede morgenmad indtages i hotellets salon.

Styrk og stræk kroppen med funktionel yoga træning som tager udgangspunkt i yogaformen Artemis Forms. Mærk bevægelser der vækker din sensualitet, styrke, og naturlige lyst tul at lege.

Med Artemis Forms Yoga oplever du yoga med en legende og kropslig intuitiv tilgang til yoga og bevægelse. Artemis Forms Yoga  centrerer sig om at aktivere den del af dit nervesystem  som  giver dig ro og får dig til at føle dig tryg i din krop. De 12 øvelser Artemis Forms tager sit afsæt i,  strækker dit bindevæv og giver dig smidighed og bevægelighed samt styrke til dine muskler i hele kroppen.

Åndedræt & Meditation

Få at mærke hvad åndedrætstræning kan gøre for dig. Hvordan det føles når hjernen opleves mere skarp.

Når roen breder sig til hver en celle i din krop og når du på en ny måde, skaber kontakt mellem hoved og krop. Med nye åndedrætsteknikker  får du indblik i hvad de kan gøre for din krop og dit sind.

På denne rejse vil blive instrueret i forskellige typer af tekniker som du kan bruge i din hverdag. Tekniker der vil kunne reducere stress, angst og du vil opnå en forbedret bevidsthed omkring dine egne tanker og følelser.

Vores MIND Retreat rejse indeholder også forskellige former for meditation.

Med meditation kan vi  skabe et bedre nærvær i nuet. Med bedre nærvær i dig selv vil du opleve en mere intens kontakt til andre og i det øjeblik du befinder dig i.

Du vil komme til at meditere med åndedrættet som guide, blive guidet igennem  bodyscan, samt hjerte og taknemmelighedsmeditation. Meditationerne vil vare alt fra 5. max 45 minutter.

Funktionel styrketræning

Mærk din indre tiger igen.

Få kontakt til din core og dine baller og mærk hvad effekten af langsomme men intense og fokuserede opspænd kan give til din krop 

På koncept timen MIND styrker du kroppen med funktionel styrketræning på en rolig men intens fokuseret måde. MIND er  foruden åndedrætsfokus også mobilitets træning, tilsat  ingredienser, som giver dig større kropsligt nærvær og endnu mere livfuldhed og glæde.

Vandretur

Med bjergene i `baghaven af Altea, er det oplagt at drage ud og få sig en smuk oplevelse. Med varieret terræn af klippe, græs og grus går vi afsted i et tempo der tilpasses gruppen. Vi er maksimalt oppe i 1500 meters højde og turene varer hejst 6 timer. Oplev følelsen af bare at være til i den spanske smukke natur, uden at præstere. Nyd din frokost i bjergenes friske klare luft mens du slapper af og lader op til resten af turen.

Denne tur tilkøbes.

PROGRAM

Programmet er vejledende og det er valgfrit hvad du ønsker at deltage. 
Nedenfor kan du se eksempel på program for en dag. 
Resten af programmet vil indeholde de samme elementer, 
men tilpasses gruppen af deltagere der tilmelder sig og 
derfor vil du  modtage resten af ugeprogrammet i ugen optil afrejse.

DAGSEKSEMPEL:

8-8:45 Morgenyoga

9-10   Morgenmad

11;00 åndedrætsteknik

11:45 Artemis Forms

13-14 Frokost

16-17 MIND 

19:30  Middag
Tilmeld dig rejsen her

Foråret i Altea.

CHARMERENDE BY MED ENESTÅENDE UDSIGT

Vi skal bo i 10 minutters hyggelig gåafstand fra den lille by Altea, som ligger malerisk og smyger sig op ad klippen med kridhvide huse og en skinnende blå kirkekuppel på toppen. 

De smalle brostensbelagte gader, snor sig op mod et hyggeligt torv med hyggelige  caféer side om side  og en vidunderlige udsigt over klippekysten og det azurblå hav.

FLY

Du kan flyve til Alicante fra enten Billund eller København med Ryanair fredag den 18 oktober.

Retur: d. 25 oktober.

Du booker selv din flybillet, vi skal bare vide ankomst tidspunkt og fly nr. så søger vi for transport til hotel Cap Negret.

Vi hjælper gerne med at booke din flybillet, hvis du ønsker.

Hotellet

HOTEL CAP NEGRET I ALTEA

Vi bor på et af områdets bedste sportshoteller. Det ligger helt ned til det azurblå Middelhav og der er en fantastisk udsigt til bjergene bag byen Altea. Der er et lækkert udendørs område ned til havet, hvor livet kan nydes i loungen ved poolen med den smukke udsigt ud over havet. 

Værelserne er med bad, aircondition, balkon, TV og gratis Wi-Fi  Opholdet er inklusiv fuldpension – dvs. morgen-, middag- og aftenbuffet. Maden på hotellet er anerkendt for altid at være varieret, frisk og veltilberedt. Råvarerne er naturligvis friske og lokale.
Se mere om hotellet her: https://www.hotelcapnegret.es/

PRIS

7 DAGE: kr. 5.950,- 
500,- i rabat ved booking inden 1/7

Som medlem af Rawfit Club er der 500,- i rabat
(Rabatter kan ikke kombineres)

Mulighed for ratebetaling af 3 dele:
Ved bestilling: 2500,- DKK
1/7: 1475,- DKK
1/9: 1475,- DKK

Tillæg for enkeltværelse pr. nat / Kr. 350,- 
Dette beløb betales 1/9

Rejsen er lavet i samarbejde med Belgian Cycling Club, som er teknisk arrangør og  medlem af rejsegarantifonden.
Se vores rejsebetingelser her

Se vores rejsebetingelser her

Tilmeld dig rejsen
Rawfit club logo
Kontakt os
Vestergade 83B, 8600 Silkeborg
CVR: 33270097
Cookie- og privatlivspolitik
envelopephone-handsetcross