MIND Retreat
En ferie i ro!

Med Camilla Fabricius
UGE 17 / D. 19. til 26. APRIL 2024
Tilmeld dig rejsen her

Tag med på en stress-fri rejse

Trænger du til at trække stikket?

Så kom med på denne opløftende rejse, hvor du sammen med andre  møder din krop med blide stræk, masser af åndedrætsfokus, styrketræning, meditation og livfuldhed.

Med stranden for foden af dit hotel kan du høre lyden af bølgeskvulp, der vugger dig blidt. Solens lune stråler på din krop. Et fredfyldt sind i en styrket og smidig krop.

Essensen af denne rejse er at komme fra hovedet og ned i kroppen.
Dyk ned i din indre ro og skab en  dybere forbindelse til din krop 
Tag det første skridt mod indre harmoni på MIND Retreat i dag.

DU FÅR

Ophold på 4 stjernet hotel med fuldpension i delt dobbeltværelse (enkeltværelse tillæg på kr. 300,-)

Morgenbuffet

Middagsbuffet

Aftensbuffet

Havudsigt fra hotellet

Transport til og fra lufthavnen i Alicante.

Tilmeld dig rejsen her

Din træner på rejsen

Camilla Fabricius

Camilla er stifter af virksomheden Rawfit Club, som i 12 år har arbejdet med at hjælpe mennesker til et sundere og stærkere jeg. Her har hun bl.a. skabt træningsformen STRONG og MIND, som begge er styrketræningsbaserede i sit udgangspunkt men har forskellige formål.

 Camilla er uddannet pædagog og instruktør i fitnesbranchen. Hun har taget kurser i coaching, mindfullness baseret stressreduktion samt uddannet sig yogalærer fra Sígne Budolf i Århus. 

Hun har 25 års undervisningserfaring og skabt virksomheden Rawfit Club som består af 10 andre undervisere foruden hende. 

Som person er hun passioneret, nærværende og nede på jorden. 

Camilla har siden 2017 haft 6 grupper med til Altea.

Funktionel
Yoga

Mærk din krop på en hel ny måde.

Prøv vores morgenyoga som vækker dig blidt fra den varme rolige søvn. Hør bølgernes skvulp mens du bevæger kroppen blidt med lange bløde, energigivende stræk, før den lækre friske og varierede morgenmad indtages i hotellets salon.

Styrk og stræk kroppen med funktionel yoga træning som tager udgangspunkt i yogaformen Artemis Forms. Mærk bevægelser der vækker din sensualitet, styrke, og naturlige lyst tul at lege.

Med Artemis Forms Yoga oplever du yoga med en legende og kropslig intuitiv tilgang til yoga og bevægelse. Artemis Forms Yoga  centrerer sig om at aktivere den del af dit nervesystem  som  giver dig ro og får dig til at føle dig tryg i din krop. De 12 øvelser Artemis Forms tager sit afsæt i,  strækker dit bindevæv og giver dig smidighed og bevægelighed samt styrke til dine muskler i hele kroppen.

Åndedræt & Meditation

Få at mærke hvad åndedrætstræning kan gøre for dig. Hvordan det føles når hjernen opleves mere skarp.

Når roen breder sig til hver en celle i din krop og når du på en ny måde, skaber kontakt mellem hoved og krop. Med nye åndedrætsteknikker  får du indblik i hvad de kan gøre for din krop og dit sind.

På denne rejse vil blive instrueret i forskellige typer af tekniker som du kan bruge i din hverdag. Tekniker der vil kunne reducere stress, angst og du vil opnå en forbedret bevidsthed omkring dine egne tanker og følelser.

Vores MIND Retreat rejse indeholder også forskellige former for meditation.

Med meditation kan vi  skabe et bedre nærvær i nuet. Med bedre nærvær i dig selv vil du opleve en mere intens kontakt til andre og i det øjeblik du befinder dig i.

Du vil komme til at meditere med åndedrættet som guide, blive guidet igennem  bodyscan, samt hjerte og taknemmelighedsmeditation. Meditationerne vil vare alt fra 5. max 45 minutter.

Funktionel styrketræning

Mærk din indre tiger igen.

Få kontakt til din core og dine baller og mærk hvad effekten af langsomme men intense og fokuserede opspænd kan give til din krop 

På koncept timen MIND styrker du kroppen med funktionel styrketræning på en rolig men intens fokuseret måde. MIND er  foruden åndedrætsfokus også mobilitets træning, tilsat  ingredienser, som giver dig større kropsligt nærvær og endnu mere livfuldhed og glæde.

Vandretur

Med bjergene i `baghaven af Altea, er det oplagt at drage ud og få sig en smuk oplevelse. Med varieret terræn af klippe, græs og grus går vi afsted i et tempo der tilpasses gruppen. Vi er maksimalt oppe i 1500 meters højde og turene varer hejst 6 timer. Oplev følelsen af bare at være til i den spanske smukke natur, uden at præstere. Nyd din frokost i bjergenes friske klare luft mens du slapper af og lader op til resten af turen.

Denne tur tilkøbes til 400 kr,-

PROGRAM

Programmet er vejledende og det er valgfrit hvad du ønsker at deltage. Nedenfor kan du se program for en dag. Resten af programmet vil indeholde de samme elementer, men tilpasses gruppen af deltagere der tilmelder sig og derfor vil du  modtage resten af ugeprogrammet i ugen optil afrejse.

DAGSEKSEMPEL:

8-8:45 Morgenyoga

9-10   Morgenmad

11;00 åndedrætsteknik

11:45 Artemis Forms

13-14 Frokost

16-17 MIND 

19:30  Middag
Tilmeld dig rejsen her

Foråret i Altea.

CHARMERENDE BY MED ENESTÅENDE UDSIGT

Vi skal bo i 10 minutters hyggelig gåafstand fra den lille by Altea, som ligger malerisk og smyger sig op ad klippen med kridhvide huse og en skinnende blå kirkekuppel på toppen. 

De smalle brostensbelagte gader, snor sig op mod et hyggeligt torv med hyggelige  caféer side om side  og en vidunderlige udsigt over klippekysten og det azurblå hav.

FLY

Du kan flyve til Alicante fra enten Billund med Ryan Air fredag den 19. april eller fra Aalborg med Norwegian lørdag den 20. april.

Fra København flyver både SAS og Norwegian lørdag den 20. april.

Retur: d. 26 april

Du booker selv din flybillet, vi skal bare vide ankomst tidspunkt og fly nr. så søger vi for transport til hotel Cap Negret.

Vi hjælper gerne med at booke din flybillet, hvis du ønsker.

Hotellet

HOTEL CAP NEGRET I ALTEA

Vi bor på et af områdets bedste sportshoteller. Det ligger helt ned til det azurblå Middelhav og der er en fantastisk udsigt til bjergene bag byen Altea. Der er et lækkert udendørs område ned til havet, hvor livet kan nydes i loungen ved poolen med den smukke udsigt ud over havet. 

Værelserne er med bad, aircondition, balkon, TV og gratis Wi-Fi  Opholdet er inklusiv fuldpension – dvs. morgen-, middag- og aftenbuffet. Maden på hotellet er anerkendt for altid at være varieret, frisk og veltilberedt. Råvarerne er naturligvis friske og lokale.
Se mere om hotellet her: https://www.hotelcapnegret.es/

PRIS

7 DAGE: kr. 5.950,-

5 DAGE: kr. 4.950,-

Som medlem af Rawfit Club er der 500,- i rabat.

DEPOSITUM: Betal kr. 2.500,- ved reservation. Det resterende beløb betales 6 uger før afrejse.

TILLÆG FOR ENKELTVÆRELSE / Kr. 300,-

Rejsen er lavet i samarbejde med Belgian Cycling Club, der er medlem af rejsegarantifonden


Tilmeld dig rejsen her

Mere end bare outdoor…

Tilbage i 2012 var Rawfit et navn på et koncept, men senere og ret hurtigt blev det noget man gik til. “Jeg går til Rawfit” sagde folk, hvilket de den dag i dag, stadig siger. Rawfit var i 2012 inspireret af tidens trend: funktionel træning. Mest fordi jeg elskede tanken om at kunne træne hvor som helst og når som helst. Særligt efter sidstfødte datter i 2009 – hvor tiden til egen træning blev mindre end før. Glæden ved netop altid at have redskabet på sig – nemlig egen krop – er stadig én af de vigtigste grundsten i Rawfit Club. I øvrigt er det også her, man møder sin egen fysiske formåen.

Lige i rumpen af funktionel træning kom Crossfit som også havde det meget tiltalende element at mange niveauer kunne træne sammen på samme tid. Det styrkede fællesskabet og gik rent ind i mit pædagoghjerte. Træningen hos Rawfit i dag er dannet af 3 ting: funktionel træning, træning på mange niveauer på samme tid samt leg. Derudover blev disse elementer fordelt på 2 typer timer- nemlig Rawfit MIND og Rawfit STRONG. MIND der har elementerne styrketræning, bevægelighed og åndedræt og STRONG der har elementerne cardio og styrketræning.
Tilmeld dig RawFitClub
Pia Bolander
Pia Bolander
16. Februar, 2022
Jeg har trænet Rawfit i 7 år og vil fortsætte så længe jeg kan sætte den ene fod foran den anden! At træne i det fri med de forskellige trænere, som altid har sammensat forskellige programmer, er som at slå to 6'ere: vi rykker stærkt frem. Skiftende årstider og temperaturer gør bare sammenholdet med os deltagere sjovere - ja, vi griner også meget. Alt i alt gør denne form for træning mig positiv og glad - uanset om det er holdene kl.6:30 eller kl.17.
Anne Marie Rask Svenningsen
Anne Marie Rask Svenningsen
12. Februar, 2022
RawFit giver mig en fantastisk god træning. Altid. Fysisk og mentalt og socialt. Med dygtige trænere - og super søde træningsmakkere. At vi træner ude i vores smukke natur, hele året, er altafgørende for træningsoplevelsen. Og du kan træne alle ugens dage, når det passer ind i din hverdag; morgen, formiddag, eftermiddag eller om aftenen. I al slags vejr, året rundt. Kom og vær med til RawFit
Luise Amstrup
Luise Amstrup
22. December, 2021
Den skønneste udendørs træning med professionelle trænere. Meget afvekslende og lærerigt og udfordrende. Kan kun anbefale Rawfit - der følger skønne mennesker, gode grin, team-øvelser, styrke- og balanceøvelser og hvis du er frisk hopper du i søen med de fleste af os bagefter. Et unikt fællesskab.
Trine Lyder
Trine Lyder
13. November, 2021
Jeg har været medlem og gået til Rawfit siden april 2014. Det er det bedste jeg har gjort for mig selv, jeg får trænet hele kroppen igennem, får pulsen op og masser af frisk luft, og der er altid højt humør på holdene. Alle trænere er dygtige og kompetente. Efter træning er jeg altid en tur i søen og hygger med kaffe og te på broen. Det er den bedste start på dagen på mine fridage, og jeg er til træning året rundt uanset vejret. Tak til Camilla for at have opfundet Rawfit 🙏
Lone Rosen
Lone Rosen
13. November, 2021
Rawfit-træning er uundværlig! Jeg begyndte at træne hos Rawfit Concept i sommeren 2020. Det er skøn og effektiv træning, hvor vi nyder vores smukke natur året rundt. Alle trænere, jeg har mødt, har været dygtige, søde og uhøjtidelige, og der er en rigtig god stemning på holdene.
Anne Visholm
Anne Visholm
13. November, 2021
Startede på barselshold hos Camilla og co for 6 år siden og hænger ved. Det er fantastisk at træne i naturen året rundt. De forskellige trænere har forskellig tilgang og giver en fantastisk allround træning. Stemningen og humøret er i top og det samme er sammenholdet på tværs af alder, køn, højde og drøjde 🔝
Gitte Nørskov
Gitte Nørskov
13. November, 2021
Skøn træning. Alsidighed, plads til den enkelte, fællesskab, frisk luft og dygtige trænere Træning jeg ikke kan undvære
Åse H. Hjorth
Åse H. Hjorth
12. Oktober, 2021
Et fantastisk træningskoncept👍🏻 Meget dygtige, engagerede og kompetente undervisere👌🏻 Yderst fleksibelt, da der er mange træningstider at vælge imellem. Altid varierede og nye spændende programmer. Man kan træne på sit eget niveau og altid blive udfordret💪🏻 Godt humør, fælleskab og sved på panden🤗 Jeg er faldet pladask for Rawfit Concept, Silkeborg ❣️
Mette Pedersen
Mette Pedersen
11. Oktober, 2021
Effektiv og sjov træning i Silkeborgs smukke og skønne natur, det gør godt for sjælen. Man går altid glad hjem fra træning når man træner ved Camilla og resten af Rawfit Concept holdet. Forskellige holdtyper og kompetente trænere sørger for at det aldrig bliver kedeligt og ensformigt og frisk luft i lungerne er et ekstra plus.
Rawfit club logo
Kontakt os
Vestergade 83B, 8600 Silkeborg
CVR: 33270097
Cookie- og privatlivspolitik
envelopephone-handsetcross